Een gezellig en goed verzorgd verblijf...

In Appelscha, het hart van Noord-Nederland, nu goed bereikbaar via de N381, bent u van harte welkom in het gastenverblijf van Wieke Ytsma. Een gezellige en ruime gastenkamer, een heerlijk ontbijt en veel privacy in een prachtige omgeving... en natuurlijk volledig CORONA-PROOF!

Het gastenverblijf aan de Toogwijk in Appelscha is een ideale plek voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers. Het nationaal park Drents-Friese Wold grenst aan Appelscha en ook het bekende natuurgebied Fochterlooƫrveen ligt op maar enkele kilometers.Het gastenverblijf biedt u veel comfort en privacy. U heeft een eigen ingang, waar ook fietsen en bagage veilig kunnen worden gestald. Gratis wifi is aanwezig. De gastenkamer heeft twee comfortabele bedden, een zithoekje, een eethoekje en... een piano. U heeft de beschikking over een kleine, luxe eigen badkamer, een eigen veranda op het zuiden, gericht op een mooie, besloten tuin.

Het ontbijt werd tot voor kort geserveerd op de kamer, maar nu, in coronatijd, wordt het op een serveerwagentje in de aangrenzende brede corridor aangeleverd. Op de kamer is er een pantry voor koffie en thee. Ook een waterkoker en een magnetron staan nu tot uw beschikking.Er is een derde slaapplek mogelijk in onze logeerkamer met TV, en badkamer en wc direct om de hoek. Er is wifi in het gehele huis.