Een gezellig en goed verzorgd verblijf...

In Appelscha, het hart van Noord-Nederland, bent u van harte welkom in het gastenverblijf van Wieke Ytsma. Een gezellige en ruime gastenkamer, een heerlijk ontbijt en veel privacy in een prachtige omgeving.

Het gastenverblijf aan de Toogwijk in Appelscha is een ideale plek voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers. Het nationaal park Drents-Friese Wold grenst aan Appelscha en ook het bekende natuurgebied Fochterlooƫrveen ligt op maar enkele kilometers...



Het appartement biedt u veel comfort en privacy. U heeft een eigen ingang, waar ook fietsen en bagage veilig kunnen worden gestald. De gastenkamer heeft twee comfortabele bedden, een zithoekje, een eethoekje en een piano... U heeft de beschikking over een kleine, luxe eigen badkamer, een eigen veranda op het zuiden, gericht op een mooie, gesloten tuin.

Het ontbijt wordt geserveerd op uw eigen kamer. Voor koffie en thee is er een pantry op uw eigen kamer met koelkast en waterkoker.



Er is een derde slaapplek mogelijk in onze logeerkamer met TV, en badkamer en wc direct om de hoek. Er is wifi in het gehele huis.